WERKWIJZE

01 Kennismaking

In een geheel vrijblijvend gesprek maakt u kennis met Provoductions. We vinden het belangrijk om vooral samen naar een gewenst eindresultaat te werken. Daarom is het uitwisselen van ideeën en creativiteit heel belangrijk. Jouw wensen en de boodschap staan hierbij centraal. Onze professionaliteit en jouw kennis van organisatie of de branche zullen unieke resultaten op leveren.

02 Script

Soms zijn er vrije gebeurtenissen die vastgelegd worden, soms moet hier over nagedacht worden. Voorafgaand aan de opnames zal er door Provoductions een script samengesteld worden op basis van het kennismakingsgesprek. Dit om naast doelgerichtheid ook op een zelfde niveau te komen. Het script wordt na intensief overleg en eventuele aanpassing goed gekeurd waarna de opnames zullen plaatsvinden.

02 Samenstellen script

Soms zijn er vrije gebeurtenissen die vastgelegd worden, soms moet hier over nagedacht worden. Voorafgaand aan de opnames zal er door Provoductions een script samengesteld worden op basis van het kennismakingsgesprek. Dit om naast doelgerichtheid ook het zelfde idee te krijgen. Het script wordt na intensief overleg en eventuele aanpassing goed gekeurd waarna de opnames zullen plaatsvinden.

03 Opnames

Wat is een video zonder passende locaties… De locaties worden bepaald aan de hand van het script. Opnames worden gemaakt met professionele camera’s in Full HD of 4K. Ook slow-motion en time-lapse video behoren tot de mogelijkheden.

04 Edit

Nadat de beelden zijn opgenomen volgt de edit. Hier komt de video tot leven. Juiste timing van beeldverloop en geluid zorgt voor de beste kijkers beleving.

04 Edit

Nadat de beelden zijn opgenomen volgt de edit. Hier komt de video tot leven. Juiste timing van beeldverloop en geluid zorgt voor beleving.

05 Oplevering

Bij Provoductions snappen we dat actualiteit belangrijk is. Daarom bieden we de mogelijkheid tot oplevering binnen een gewenste periode. Hierin wordt in goed overleg een realistische tijdsplanning gemaakt binnen welke periode een video opgeleverd wordt.