Aanbod

Videoproducties

Videoproducties zijn niet meer weg te denken uit de tijd van nu. De sociale media zijn hier een mooi voorbeeld van. Video’s worden tot meer dan 10 kéér vaker gedeeld. Verhoging van de bezoekduur op uw website, zelf bepalen wat de kijker ziet en een verhaal persoonlijk overbrengen. Het zijn slechts een aantal van de talloze voordelen die videomarketing met zich mee brengt.

Drone video/fotografie

‘’The sky is the limit’’, onbegrensde mogelijkheden bij het inzetten van drones mét camera. Provoductions biedt de mogelijkheid om unieke beelden vanuit perspectieven te schieten die zonder deze technologie onmogelijk waren. Naast videobeelden biedt Provoductions ook luchtfoto’s van hoge kwaliteit aan. Veiligheid is erg belangrijk, middels een gecertificeerde drone-piloot en kennis van de wetgeving kom je als ondernemer niet voor verassingen te staan.

Drone foto/videografie

‘’The sky is the limit’’, onbegrensde mogelijkheden bij het inzetten van drones mét camera. Provoductions biedt de mogelijkheid om unieke beelden vanuit perspectieven te maken die zonder deze technologie onmogelijk zijn. Naast videobeelden biedt Provoductions ook luchtfoto’s van hoge kwaliteit aan. Veiligheid is erg belangrijk, middels een gecertificeerde drone-piloot en kennis van de wetgeving kom je als bedrijf niet voor verassingen te staan.

Animaties

Een goede animatie video verhelderd een verhaal door gebruik te maken van uitleg in vorm van beelden en/of een voice-over. We maken het de kijker makkelijk, het kost namelijk minder moeite om plaatjes te begrijpen dan tekst. Het hebben van een animatie video brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om de animatie video met een offerte mee te sturen.